SHOE OF THE DAY

Steve Madden. Finns att köpa på Stevemadden.com för 130 dollar (ca 910 SEK.)


PERFECTION


SHOE OF THE DAY

Från Have2have.se och kostar 498 :-


CELEB STYLE





Älskar Olivia Palermos snygga, enkla outfit! :)


FOREVER21

Här är några godingar jag hoppas på att hitta :)



Från Forever21.com


THE CURE

Är sjuk idag med och är förmodligen hemma från skolan imorgon med... Idag har jag tagit hand om Pax och knarkat Forever21.com och Sex and the city, not to bad :) Börjar bli sjukt taggad inför New York om typ två veckor! :)


SOMETHING NEW

Trots att jag hade bestämt mig för att försöka spara lite pengar till vi åker till New York, så känns det som om jag gör av med mer än någonsin... Så här är lite av mina senaste impulsköp.. (till mitt försvar så är dem faktiskt fynd;)


Ljusrosa kavaj från BikBok, 199 kr.


Oversize baströja från HM, 49 kr.


Nitskärp från KappAhl, 129 kr.


Tygskor från HM, 129 kr.


Ballerina från HM, 99 kr.

SOMETIMES ACNE IS A MUST HAVE



Supersöt klänning från Acne. Finns att köpa på Nelly.com för 1595 kronor.

SICK AND TIRED

Sjuk idag, har lyckats bli förkyld så idag får det bli att fixa lite musik och ha ett Sex and the city maraton, inte helt fel :)


A DAY OFF

I onsdags var det studiedag, så grymt skönt! Linnea sov över tis till ons och vi kollade desperate houswifes och cougar town och åt alldeles för mycket snax som vanligt ;) I onsdags så slappade vi typ hela dan, kollade resan till italien i sommar och lite smått och gott :) På kvällen åkte jag till älsk och hans mamma bjöd oss på Tomas Petterson, som var riktigt kul! Tack!

Älskar dej vännen <3


MAYBY THAT WASNT THE SMARTEST THING TO DO

Kom på lite för sent att jag inte borde ha kollat på World trade center filmen mindre än en månad innan vi åker till New York...


LUCKY ME

I torsdags var Ivanka, Karrow och jag hos Anna, och vi hade det verkligen supermys och skitkul! Kanske lite för kul märkte vi sen på fredagen när det var dags att gå till skolan... ;) Vi lagade mat, halvkollade på film, solade (eller iaf försökte tills solariet gick sönder), sjöng Chris Brown, dansade åt alldeles för många cheasballz och körde sanning eller konka ;) Det resulterade i väldigt fina berättelser på våra magar, vodkadrickande ifrån en navel och andra helt normala saker att göra en torsdagskväll... Men kul var det!

Tack tjejer för ännu en oförglömlig tjejkväll! <3










COPYCAT?

Kollade lite bloggar och hittade nästan identiska outfits på Kenzas och Paows blogg. Vit skjorta, svart bustier, svarta leggins, stort halsband och massa ringar...  Kenza hade på sig sin outfit en dag innan Paow.  Är det bara jag som tycker det är väldigt lika?


Kenza




Paow

MY WEEKEND

I fredags kom några släktingar hit och firade mig, vilket blev jättetrevligt! Så kul som vi hade då har jag inte haft på någon släktgrej tidigare. Alla var jätteglada och trötta vilket resulterade i att alla bara satt och skrattade åt allt! Trodde mormor skulle kollapsa där ett tag ;)

I Lördags var det dags för julklappen med Brittas, vi var och såg Jonas Gardell i jkpg, vilket var över förväntan! Så jävla bra var han!  Vi satt på andra raden i mitten så under hela föreställningen skämtade han med mig, och jag akrattade så mycket så jag fick andnöd ungefär... ;) Efter det gick vi ut och åt på en jättemydig restaurang, en väldigt lyckad kväll! Tack Britta för julklappen!




Haha, försökte få morfar att bli lite fjortis, lite svårt eftersom han inte visste vad fjortis var... ;)




RSS 2.0