NICE DAY

Började skolan vid tolv, gjorde ett föredrag, åkte hem. Så ska en skoldag se ut, ( helst utan föredraget då..;)  Ikväll kommer lite släkt hit och ska fira lilla mig och imorn blir det att gå på Jonas Gardell med jobbet, trevligt värre!
PUSS

THE BAGS ROLLS ROYCE

Hermes Birkin bag är den mest kända väskan, visst är den snygg? Sen att den kostar mellan 60 000 och 300 000 är en annan femma...
Victoria Beckham äger över 100 Birkin!

 











 


NOT A FUNNY DAY

Sitter i skolan och gör ett temaarbete om hjälporganisationen LIONS, inte jättekul.. Men hey, det är ju typ bara 5 timmar kvar av denna lektionen ;)
PUSS


KEEP ON DREAMING

Det är bara att fortsätta drömma...


Ca. 5145 :-




Ca. 7924:-



Ca. 8365 :-

Alla är från Christian Louboutin.


SEVENTEEN

Idag fyller jag 17! Tack alla, för alla fina presenter! :) Fick bla. en ny kamera, smink, tröja, presentkort mm.  Av Martin fick jag alla säsonger av Sex and the City, tack älskling!

Vi har temavecka denna veckan i skolan, och det suger verkligen, i två dar har vi tvingats lyssna på en tant som bara står och snackar och är otrevlig.. är tanken att vi ska lära oss något får nog skolan tänka om lite..;) Så det resulterade av att vi "slutade" tidigt idag och jag, Karro och Anna gick till Hörnet och fikade idag igen! Supermysigt! Ni är bäst tjejer! Så glad att jag lärt känna er! <3

PUSS


GOOD PEOPLE, MANY LAUGH

Så mysigt med tjejkväll i fredags! Ni tjejer är bäst!  Rysare, skitsnack, mycket snax och alldeles för lite sömn är precis vad man behöver ibland :) Tack också för de fina presenterna!

PUSS <3












NI ÄR BÄST! <3


MOST WANTED









Från www.boohoo.com och kostar 20-25 euro.

KISS AND TELL

Idag var jag och tog bort rälsen! :) Så jävla skönt att vara utan skiten! Fick dock en avtagbar att ha i gommen, men hey, nu ska vi inte sabba this happy moment... ;)
Skulle vara hos tandläkaren både vid 8 och vid 3 och emellan där gick jag och bästa Anna till Cecil och senare och åt, supermys!
I morgon kommer Linnea, Anna, Karro och Ivanka hit för en tjejkväll, kommer bli mys som vanligt!



;)


VALENTINE´S DAY

Alla hjärtans dag firades med mys med Martin. Vi gick ut och åt alldeles för mycket på Royal Thai i växjö och senare gick vi på Snabba Cash, den var riktigt bra!

Älskar dej, för alltid <3


BEFORE THE PARTY IS THE REAL PARTY

Lite bilder från förfesten hos Karro i fredags! :)







































PARTY LIKE ROCKSTARS

Imorgon blir det UP med bästa tjejerna! Kommer bli sjukt kul, tagga! Vet inte riktigt var förfesten blir, men det löser sig alltid  :) Ska bara försöka hitta något att ta på mig med.. inte det lättaste;)

PUSS


ÄLSKAR Karros hår!



MAYBE JUST RUN AWAY

Har haft sjukt mycket plugg den här veckan, och imorgon är det tyskaprov och samhällsprov, wish me luck.. Tro mig, jag lär behöva det!
Dagen har varit allmänt flum (som vanligt) och vi slapp 90 minuter samhällslektion idag, så kom hem tidigt, så skönt! :) Nu ska jag fortsätta plugga lite, kul kul... 
PUSS  


BAD UPDATE

Dålig uppdatering... I fredags var det klassfest hemma hos Linn :) Supermysigt, men satt och snackade om spöken och andar så blev lite läskigt där ett tag.. ;) var iaf kul att träffa alla utanför skolan! :)

Ivanka och jag :)

Ivanka och Jag

Anna, Ivanka och jag :)

Anna, Ivanka och Jag


Alla typ ;)



ÄLSKAR ER TJEJER! <3

HERO OF WAR

Är hemma hos Ivanka med Anna och Karro och gör oss iordning för ikväll. Snart bär det av till Linn för klassfest :)
Vi känner oss också allmänt feta efter 4 pommestallrikar och en pizza! :O Hehe ibland är det ok att vara lite onyttig (sen att jag är det hela tiden är en annan sak... )
PUSS

SCHOOL

Kom precis tillbaka till skolan, har haft låångrast så jag, Anna och älsklingen har varit nere på stan en snabbis. Om fem minuter är det dags för lektion, och jag har en känsla om att det kommer gå precis som vanligt, helt tyst och pennor som glöder... ;) haha!
Puss!  


CUTE, CUTE

Bara för att min Pax är sötast ;)












BEAUTIFUL GIRL

Lauren Conrad är nog en av de snyggaste! Så vacker och alltid snyggt och enkelt klädd, love!


Lauren Conrad

TRUE FRIENDSHIP

Igår kom Linnea hem hit och vi myste framför Sex and the cityfilmen, den e sjukt bra!
när vi skulle sova så låg vi som vanligt och snackade, och kom på katt åt skämt.. haha jag vet, vi e störda.. ;) Hade väldigt kul, tack vännen! Puss på dej <3

Linnea och Jag
Linnea och Jag

THE WAY OF LIVING

Helgen tillbringades först hos Anna tilsammans med Karro och Ivanka! Riktigt kul! Vi gick bort till ett spa och badade jacuzzi i flera timmar, snackade om allt och inget och bara va. Efter det gick vi hem och kollade på massa film, som ingen var särskillt bra ;) och åt alldeles för mycket snacks...eller vad säger ni tjejer? ;) Vi somnade vid fem-tiden, vaknade några timmar senare och åt chips och marängswish (stavning?) till frukost, gott och verkligen supernyttigt..
tack tjejer för ett jättemysigt dygn! får göras om snart! <3

SELF THERAPY

Förra veckan var jag och älsklingen i göteborg. Var jättemysigt och jag shoppade som vanligt liite för mkt... hrm, jag som skulle spara...? Aja, det var kul iaf! :) 

 kom hem med dessa kassar, efter första dagen...
Första dagens kap...

martin <3
Martin <3

RSS 2.0