THE MEAN GIRLS ALWAYS HAVE FUN

I fredags kom the mean girls hem till mig. Vi åt, kollade USA-bilderna, skräckfilm och hade det allmänt mysigt! Har alltid så grymt kul med er tjejer! Skrattar så man dör heela tiden :) De sov över och sen på lördagen åkte vi in till stan och gick på modevisningen och kollade på Nellie och sen gick vi och fikade, jättemys! 

Tack för rolig kväll och dag och för alla dagar i skolan, ni lyser upp min dag <3  

(Bilder från kvällen kommer, när jag fått dem av Emily, vår egna lilla fotograf :)


FRIDAY

I fredags var jag äóch älskling i Växjö. Vi firade ett halvår med vääldigt mycket chicken satay, wok, friterad banan, popcorn, you name it (Svengelsk uttal, BRUTALT klitchigt;) vi så premiären av "En galen natt" och den va skitkul :) helt klart sevärd :)
Älskar dej Martin, helt underbara 6 månader <3


THANK`S MATE

Fick den underbara dödskalleringen som jag velat ha såå länge av världens sötaste Ivanka idag! ÄLskar den och dej vännen! Tack, tack tack, du e bäst! :) <3 PUSS <3 :*^


IM BACK

Jag är tillbaka i kalla Sverige efter en helt underbar vecka på Manhattan :) Kunde inte varit bättre, shopping i massor, över 30 (!) grader varmt, Starbucks, Victoria`s Secret och massa, massa sevärdheter :) Längtar redan tillbaka! Bilder från veckan och på shoppingen kommer :)


HAPPY

Är GLAAD! Åker till New York om två dagar och nu är resan till Italien bokad och betald! Åker med Linnea och Ida precis efter skolavslutningen, och det kommer bli så bäst!


RSS 2.0